Zařízení & příslušenství
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
Příprava 40min.
Celkový 6hod. 10min.
12 portions
Suroviny
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
eggs, large2
Chocolate Pudding Filling
-
155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)155 g
-
whole milk200 g
-
sugar45 g
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
butter, unsalted in pieces60 g
Caramel Filling
-
sugar155 g
-
butter, unsalted cold in 1 cube130 g
-
water divided1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream150 g
Rolling and Assembly
-
mango, ripe thinly sliced, to garnish
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
68 mg
Protein
8 g
Kalorie
2536 kJ /
606 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Tapenade
10min.
Curly Fries with Garlic Sauce
Žádné hodnocení
Indonesian red spice paste
45min.
Baba Ganoush
1hod.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1hod. 30min.
Orange coloured eggs
Žádné hodnocení
Sable choux with lime ganache
26hod.
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2hod. 20min.
Basic Bulgur
35min.
Homemade Chicken Stock Powder
1hod. 35min.
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2hod. 35min.
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11hod. 40min.