
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 160 g zachte boter in stukken
- 350 g suiker
- 4 eieren
- 160 g bloem
- 5 g ongezoete cacaopoeder
- ½ zakje bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 250 g room, min. 30% vet koud
- 30 g aardbeienconfituur
- 5 druppels voedingskleurstof
- poedersuiker
- 7 aardbeien in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 751 kcal / 3142 kJ
- Protein
- 9.4 g
- Tuk
- 41.7 g
- Sacharidy
- 84.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Chocolademousse
3hod. 20min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Appelcake
1hod.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Driedubbele chocoladetaart
2hod. 30min
Chocolade salami
3hod. 10min
Eenvoudige appeltaart
45min
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Lentetaart met yoghurt
5hod. 15min
Chocolade-koffie-amandelen
50min