Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 160 g zachte boter, in stukken
- 350 g suiker
- 4 eieren
- 160 g bloem
- 5 g ongezoete cacaopoeder
- ½ zakje bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 250 g room, min. 30% vet, koud
- 30 g aardbeienconfituur
- 5 druppels voedingskleurstof
- poedersuiker
- 7 aardbeien, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3142 kJ / 751 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 84.7 g
- Tuk
- 41.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefermenteerde rode uien
96hod.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Rabarber en gember gin fizz
336hod. 10min
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Rabarber-munt cocktail
2h
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Frambozen - limoensorbet
Žádné hodnocení
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Slagroom
10min