Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 160 g zachte boter, in stukken
- 350 g suiker
- 4 eieren
- 160 g bloem
- 5 g ongezoete cacaopoeder
- ½ zakje bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 250 g room, min. 30% vet, koud
- 30 g aardbeienconfituur
- 5 druppels voedingskleurstof
- poedersuiker
- 7 aardbeien, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3142 kJ / 751 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 84.7 g
- Tuk
- 41.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amerikaanse pannenkoeken
40 min
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Profiteroles
2 godz.
Hollandaisesaus
15 min
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Bechamelsaus
15 min