Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Regenbogen-Biskuit
- 5 Eier, getrennt
- 60 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 50 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- ½ Pck. Backpulver
- Lebensmittelfarbe, flüssig, lila
- Lebensmittelfarbe, flüssig, blau
- Lebensmittelfarbe, flüssig, grün
- Lebensmittelfarbe, flüssig, gelb
- Lebensmittelfarbe, flüssig, orange
- Lebensmittelfarbe, flüssig, rot
Pfirsich-Quark-Füllung und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 1 Pck. Sahnesteif
- 50 g Puderzucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Pfirsichhälften, aus der Dose, abgetropft, in Würfeln (5 mm), Sud aufgefangen
- 15 g Zitronensaft
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 500 g Quark
- Zuckerperlen, bunt, zum Verzieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 886 kJ / 211 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Regenbogentorte
10h
Schoko-Nougat-Torte mit Kinder Schoko-Bons®
5 godz.
Geburtstags-Motivtorte
3sa 30 dk
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3h
Lettercake/Numbercake
2sa 20 dk
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3h
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48h
Basis Motivtorte
2h 40min
Macarons
3h
Oster-Zupfkuchen
2sa
Blaubeer-Joghurt Cupcakes
1h 15min
Stockbrot
1sa 30 dk