Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 174.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30 min
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Žádné hodnocení
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Soefganiots
2 godz.