Karameltaart

Karameltaart

5.0 6 rating
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 50min.
12 stuks

Suroviny

Karamelsaus
  • witte suiker
    250 g
  • room, 35% vet
    200 - 250 g
  • water
    1030 g
  • citroensap
    1 tl
  • boter (indien mogelijk in één stuk)
    30 g
  • azijn
    1 el
Karameltaart
  • boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
    120 g
  • bloem en iets meer om te bestuiven
    200 g
  • eieren
    3
  • suiker
    80 g
  • melk
    120 g
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl
  • bakpoeder (1 zakje)
    11 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Sodík 174.3 mg
Protein 4.4 g
Kalorie 1485.1 kJ / 358.7 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sacharidy 40.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...