Zařízení & příslušenství
Karameltaart
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 50min.
12 stuks
Suroviny
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
174.3 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
11.7 g
Sacharidy
40.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Karamel maken
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Soefganiots
2hod.
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5hod. 50min.
Taart met karamel en vanille
4hod. 30min.
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2hod. 30min.
Vloeibare karamel
25min.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min.
Worstmummies
Žádné hodnocení
Spaghetti muffins
55min.
Zwarte woud kerstbuche
1hod. 30min.
Chocolade toffee cake
2hod.
Marmercake
2hod.