Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 174.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmercake
2 godz.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Witte chocolade cheesecake
16h
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Žádné hodnocení
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50 min.
Brioche
5h
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Crème anglaise
15min
Kleverige toffeepuddings
Žádné hodnocení