
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 358.7 kcal / 1485.1 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 19.4 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Sodík
- 174.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Frambozen-pistache cake
4hod. 35min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5hod.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Roomboterglazuur
5min
Taart met karamel en vanille
4hod. 30min
Banketbakkersroom
15min
Vloeibare karamel
25min
Walnoot Brittle
1hod. 30min
Karamelsaus
1hod. 30min
Soefganiots
2hod.