Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zanddeegbodem
- 65 g witte suiker
- 200 g bloem
- 170 g boter, in stukken
Gezouten karamel
- 250 g witte suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 100 g boter, in stukken
- 80 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- ¼ - ½ tl zout
- 1 el azijn
- 200 g donkere chocolade, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamelsaus
1h 30 min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Ovenburger
1h 45 min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Ontbijt gebak
40 min
Gierst met kip en curry
35 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Amandelverslaving
1h
Pompoenbrood
1h 45 min