Zařízení & příslušenství
Shortbread karamel gezouten boter
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 25min.
36 stuks
Suroviny
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
1 g
Kalorie
624 kJ /
149 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Karamel maken
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Inktvis "à Lagareiro"
Žádné hodnocení
Pindakoekjes met chocolate-chip
Žádné hodnocení
Vloeibare karamel
25min.
Basis karamel
25min.
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Lams- en Quinoastoofpot
Žádné hodnocení
Kruidenboter flatbreads
35min.
Chorizo Quiche
2hod. 30min.
Popcorn-ijs
Žádné hodnocení
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min.
Chili non Carne
1hod.
Boterkoekjes
50min.