Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zanddeegbodem
- 65 g witte suiker
- 200 g bloem
- 170 g boter, in stukken
Gezouten karamel
- 250 g witte suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 100 g boter, in stukken
- 80 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- ¼ - ½ tl zout
- 1 el azijn
- 200 g donkere chocolade, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Poedersuiker
5 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3小时 15 分钟
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Citroen en yoghurt dessert
Žádné hodnocení
Halloween-worstvingers
1h
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14sa 15 dk
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Karameltaart
3h 50min
Karamelpudding
1h
Karamelsaus
1h 30min