Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zanddeegbodem
- 65 g witte suiker
- 200 g bloem
- 170 g boter, in stukken
Gezouten karamel
- 250 g witte suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 100 g boter, in stukken
- 80 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- ¼ - ½ tl zout
- 1 el azijn
- 200 g donkere chocolade, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Honingraat
1 godz. 30 min
Witte chocolade cheesecake
16h
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Pierogi met vlees
1 godz.
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Gezouten karameltaart
2hod. 40min