Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladetaart
- boter, om de vorm in te vetten
- meergranenbloem, om de vorm te bestuiven
- 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 200 g suiker
- 6 eieren
- 1 snuifje zout
- 25 g ongezoete cacaopoeder
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
Meringue
- 150 g suiker
- 3 eiwitten
- 1 snuifje zout
Karamel espresso
- 250 g bruine suiker
- 120 g espressokoffie
- 30 g boter, koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1000 g water
- 1 el azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butternut 'Mac & Cheese'
45 dk
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Kleverige toffeepuddings
Žádné hodnocení
Zalmvlecht
Žádné hodnocení
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Žádné hodnocení
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Lolly's
40 dk
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1hod. 10min