Chocolade meringue en koffie karamel gebak

Chocolade meringue en koffie karamel gebak

3.8 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
16 stuks

Suroviny

Chocoladetaart
  • boter om de vorm in te vetten
  • meergranenbloem om de vorm te bestuiven
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken
    200 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    200 g
  • suiker
    200 g
  • eieren
    6
  • zout
    1 snuifje
  • ongezoete cacaopoeder
    25 g
  • bakpoeder (1 zakje)
    2 tl
Meringue
  • suiker
    150 g
  • eiwitten
    3
  • zout
    1 snuifje
Karamel espresso
  • bruine suiker
    250 g
  • espressokoffie
    120 g
  • boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • citroensap (zie tip)
    1 tl
  • water
    1000 g
  • azijn
    1 el

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Protein 6 g
Kalorie 1731 kJ / 414 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...