Chocolade meringue en koffie karamel gebak
TM6

Chocolade meringue en koffie karamel gebak

3.8 (5 hodnocení)

Suroviny

Chocoladetaart

  • 150 g boter, in stukken, en iets meer om de vorm in te vetten
  • 150 g meergranenbloem, en iets meer om de vorm te bestuiven
  • 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
  • 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
  • 200 g suiker
  • 6 eieren
  • 1 snuifje zout
  • 25 g ongezoete cacaopoeder
  • 2 tl bakpoeder (1 zakje)

Meringue

  • 150 g suiker
  • 3 eiwitten
  • 1 snuifje zout

Karamel espresso

  • 250 g bruine suiker
  • 120 g espressokoffie
  • 1 tl citroensap (zie tip)
  • 30 g boter, koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1000 g water
  • 1 el azijn

Nutriční hodnoty
na 1 stuk
Kalorie
1731 kJ / 414 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
49 g
Tuk
21 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty