
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladetaart
- boter om de vorm in te vetten
- meergranenbloem om de vorm te bestuiven
- 200 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 200 g suiker
- 6 eieren
- 1 snuifje zout
- 25 g ongezoete cacaopoeder
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
Meringue
- 150 g suiker
- 3 eiwitten
- 1 snuifje zout
Karamel espresso
- 250 g bruine suiker
- 120 g espressokoffie
- 30 g boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1000 g water
- 1 el azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 414 kcal / 1731 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan red velvet cupcakes
4hod.
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení
Taartje met chocolade-praliné
Žádné hodnocení
De wafels van de foor
3hod.
Kleine carnaval beignets
Žádné hodnocení
Glazuur
5min
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Mini panettone
Žádné hodnocení
Lolly's
40min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Koffielikeur
40min