Zařízení & příslušenství
Dinkelkaka med rabarber och ingefära
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
10 bitar
Suroviny
-
mandlar, skållade200 g
-
färsk ingefära skalad, skivad (2 mm)30 g
-
ljust farinsocker220 g
-
apelsin tunna strimlor av skalet1
-
smör tärnat, plus extra till smörjning80 g
-
dinkelmjöl220 g
-
fint havssalt½ tsk
-
bakpulver1 ½ tsk
-
malen ingefära1 ½ tsk
-
stora ägg2
-
mjölk200 g
-
rabarber grovhackade300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 bit
Protein
9.9 g
Kalorie
1621 kJ /
388 kcal
Tuk
20 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rabarber
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bara Brith (fruktbröd)
Žádné hodnocení
Jultårta
Žádné hodnocení
Fruktkaka
Žádné hodnocení
Citronkaka
Žádné hodnocení
Tigerkaka
Žádné hodnocení
Kasutera (Japansk honungskaka)
Žádné hodnocení
Sockerkaka/tårtbotten
1hod. 50min.
Morotskaka
2hod. 30min.
Bananbröd
Žádné hodnocení
Scones
30min.
Pistagemuffins
40min.
Trefärgade muffins
1hod. 30min.