Rabarber- och ingefärapaj

Rabarber- och ingefärapaj

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portioner

Suroviny

  • mjuk pepparkaka skivad (1 cm)
    200 g
  • vetemjöl
    300 g
  • smör kylskåpskallt, tärnat
    150 g
  • vatten
    20 - 40 g
  • strösocker
    1 tsk
  • fint havssalt
    1 nypa
  • vetemjöl till utbakning
  • farinsocker
    150 g
  • rabarber skalade, skurna i bitar (2 cm)
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 1805 kJ / 429 kcal
Tuk 16.5 g
Sacharidy 63.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše