Zařízení & příslušenství
Rabarberkaka med mandelmassa
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
25 bitar
Suroviny
-
mandlar, skållade det går även bra med skal150 g
-
mandelmassa i bitar200 g
-
smör mjukt250 g
-
socker200 g
-
stora ägg4
-
vetemjöl300 g
-
majsmjöl50 g
-
mjölk50 g
-
bakpulver1 ½ tsk
-
fint havssalt½ rågad tsk
-
rabarber skalade, skurna i bitar (2 cm)400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 bit
Protein
5 g
Kalorie
1036 kJ /
248 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rabarber
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bara Brith (fruktbröd)
Žádné hodnocení
Jultårta
Žádné hodnocení
Fruktkaka
Žádné hodnocení
Citronkaka
Žádné hodnocení
Tigerkaka
Žádné hodnocení
Kasutera (Japansk honungskaka)
Žádné hodnocení
Sockerkaka/tårtbotten
1hod. 50min.
Morotskaka
2hod. 30min.
Bananbröd
Žádné hodnocení
Scones
30min.
Pistagemuffins
40min.
Trefärgade muffins
1hod. 30min.