Äppleglazade "sticky" revbensspjäll

Äppleglazade "sticky" revbensspjäll

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portioner

Suroviny

  • äpplejuice
    400 g
  • ljust farinsocker
    100 g
  • ingefära, färsk skalad och skivad (2 mm)
    25 g
  • saft av lime
    20 g
  • fint havssalt
    2 tsk
  • cidervinäger
    2 tsk
  • malen kardemumma
    ¼ tsk
  • svartpepparkorn
    ½ tsk
  • torkade fänkålsfrön
    ½ tsk
  • torkade chiliflakes
    ½ tsk
  • senapspulver
    ½ tsk
  • äpplesås
    1 msk
  • torkade kaffir limeblad
    2
  • vitlöksklyftor
    3
  • stjärnanis
    2
  • kanelstång
    1
  • revbensspjäll av fläskkött
    1200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13.3 g
Kalorie 1017 kJ / 243 kcal
Tuk 9.4 g
Sacharidy 26.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše