Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g espelta
- 250 g leite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 50 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 30 g açúcar
- 250 g farinha
- ½ c. chá de sal
Recheio de sementes de papoila
- 50 g manteiga à temperantura ambiente
- 100 g sementes de papoila
- 50 g açúcar
- 1 ovo
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
Coberturas coloridas
- 200 g açúcar
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Corante alimentar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 35.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panquecas de batata
45 Min
Croquetes de batata e bacon
3h 35min
Pão doce
3u. 10min
Mini cheesecake japonês sem açúcar e sem glúten
1 Std. 30 Min
Miniroscones de Reyes (minibolos-rei espanhóis)
3 Std.
Tarteletes de amêndoa e orange curd
1 Std. 50 Min
Ovos escoceses com salada de aipo e cenoura
50 Min
Bolo de cranberries e pistácios
1 Std.
Pastéis de aveia e caju
1 Std. 50 Min
Bolo de amendoa e abóbora cristalizada
35 Min
Pastéis recheados com carne
2 Std. 15 Min
Bolo do caco
1 Std. 50 Min