Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g espelta
- 250 g leite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 50 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 30 g açúcar
- 250 g farinha
- ½ c. chá de sal
Recheio de sementes de papoila
- 50 g manteiga à temperantura ambiente
- 100 g sementes de papoila
- 50 g açúcar
- 1 ovo
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
Coberturas coloridas
- 200 g açúcar
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Corante alimentar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 35.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de alfarroba, amêndoa e figo
35min
Rolos primavera com legumes - TM5
Žádné hodnocení
Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
1h
Queijinhos de ovos
24h
Cheesecake de açaí e frutos secos
10h
Sandwiches de chocolate e amendoim
45min
Caril thai de tamboril
35min
Piza vegan
1hod. 30min
Rolos de verão vegetarianos
35min
Bolo de amêndoa e gila
Žádné hodnocení
Barras de granola
1h 10min
Cupcakes de chocolate com creme de manteiga sem glúten
2h