Zařízení & příslušenství
Victoria biscuit gebak
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
10 porties
Suroviny
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (volitelně)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
4.1 g
Kalorie
1683 kJ /
402 kcal
Tuk
25.5 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Traditionele recepten
47 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Crème brûlée op Portugese wijze
Žádné hodnocení
Lolly's met aardbeien
Žádné hodnocení
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Žádné hodnocení
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Žádné hodnocení
Temaki Sushi
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min.
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min.
Dadel- en Haverdrank
20min.
Kerstman macarons
3hod. 20min.