Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
-
170
g boter, in blokjes
nebo 170 g margarine - 170 g basterdsuiker
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 170 g zelfrijzende bloem
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl natuurlijk vanille-extract (volitelně)
Vulling
- 100 g confituur (bv. aardbei en framboos)
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- 150 g frambozen
- 1 el poedersuiker, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Hugo spritz
Žádné hodnocení
Champagne crème cake
Žádné hodnocení
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Žádné hodnocení
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Speculoos druiven tiramisu
1h
Ovengebakken groentechips
Žádné hodnocení
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Drie kaas pides
1h 40min
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min