Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
-
170
g boter, in blokjes
nebo 170 g margarine - 170 g basterdsuiker
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 170 g zelfrijzende bloem
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl natuurlijk vanille-extract (volitelně)
Vulling
- 100 g confituur (bv. aardbei en framboos)
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- 150 g frambozen
- 1 el poedersuiker, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Kimchi
Nessuna valutazione
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nessuna valutazione
Tempé
48h
Kreplach
55 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Aardbei-lavendel zephyrs
Nessuna valutazione
Gember schillen
Nessuna valutazione
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Drie soorten melk cake
Nessuna valutazione
Gezouten-Karamelijs
14h
Karamelpudding
1 Std.