Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frambozencoulis
- 200 g frambozen, vers of bevroren
- 100 g basterdsuiker
- 20 g citroensap
Pavlova
- 330 g suiker
- 250 g eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
- 1 tl witte azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 40 g maïzena (zetmeel)
Frambozencrème
- 600 g room, 35% vet
- 20 g frambozen, vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren
- 500 g gemengde verse bessen, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactosevrije luikse wafels
1ωρ. 30 λεπτ.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1sa 15 dk
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 λεπτ.
Ratatouille galette
1ωρ. 30 λεπτ.
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Vanillesiroop
30 min
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1sa 20 dk
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Enchiladas met rundvlees
30 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Brak ocen