
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 200 g boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 150 g suiker
- 1 citroen enkel de schil
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 1 snuifje zout
- 400 g bloem
- 1 el bakpoeder
Vulling
- 700 g kweeperenpasta in stukken
- 70 g zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)
Opbouw
- 1 eiwit om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 824 kcal / 3448 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 134 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veelzijdige gladde soep
Žádné hodnocení
Demo recept Bessenschuim
Žádné hodnocení
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1hod.
Champagne crème cake
Žádné hodnocení
Appeltaart
Žádné hodnocení
Snel brood
1hod. 15min
Italiaanse brunch
1hod. 30min
Scandinavische brunch
Žádné hodnocení
Spaghetti carbonara
30min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Žádné hodnocení
Papaya'péro
30min
Matzeballen
Žádné hodnocení