Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 200 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 150 g suiker
- 1 citroen, enkel de schil
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 1 snuifje zout
- 400 g bloem
- 1 el bakpoeder
Vulling
- 700 g kweeperenpasta, in stukken
- 70 g zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)
Opbouw
- 1 eiwit, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Shakshuka
50min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Tunesische Chorba
45min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Crème anglaise
15min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Žádné hodnocení