Kompatibilní verze
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aanzetdeeg
- 80 g melk
- 10 g verse gist
- 1 tl suiker
- 130 g broodbloem
Deeg
- 120 g suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
- 60 g melk
- 70 g boter, op kamertemperatuur
- 2 eieren
- 20 g verse gist
- 30 g oranjebloesemwater (zie tip)
- 450 g broodbloem
- 1 snuifje zout
Opbouw en afwerking
- 1 ei, losgeklopt
- 100 - 150 g gemengd gekonfijt fruit, naar eigen smaak
- 30 g amandelvlokken
- 50 g suiker (bevochtigd met een paar druppels water)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 8.03 g
- Sacharidy
- 50.72 g
- Tuk
- 7.58 g
- Vláknina
- 1.87 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10 min
Gozleme
1h 40min
Drie kaas pides
1h 40min
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Drie soorten melk cake
Pas d’évaluation
Pisco sour
Pas d’évaluation