炒火鸡肉条
TM6

炒火鸡肉条

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 橄榄油
  • 1 瓣 蒜头
  • 250 克 去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切条(每条1.5×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 2 - 3 小撮 盐 (volitelně)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 一份食谱
Kalorie
1986.6 kJ / 473 kcal
Protein
54.2 g
Sacharidy
0.5 g
Tuk
28.3 g
Nasycený tuk
5.4 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
1044.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty