炒火鸡肉条

炒火鸡肉条

5.0 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱

Suroviny

  • 橄榄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切条(每条1.5×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (volitelně)
    2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉 (volitelně)
    2 - 3 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食谱

Sodík 1044.8 mg
Protein 54.2 g
Kalorie 1986.6 kJ / 473 kcal
Tuk 28.3 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...