Zařízení & příslušenství
炒火鸡肉条
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱
Suroviny
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切条(每条1.5×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (volitelně)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (volitelně)2 - 3 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
1044.8 mg
Protein
54.2 g
Kalorie
1986.6 kJ /
473 kcal
Tuk
28.3 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高温基础专辑
17 recepty/-ů
Čína
Čína