双层巧克力蛋糕

双层巧克力蛋糕

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
12 人份

Suroviny

  • 生腰果 (见要诀)
    200 克
  • 约400克,浸泡用
蛋糕
  • 特级初榨橄榄油 涂抹用
  • 西葫芦 切块(每块3-4厘米)
    250 克
  • 香蕉 去皮切块
    200 克
  • 纯枫糖浆
    150 克
  • 红糖 (见要诀)
    100 克
  • 特级初榨橄榄油
    230 克
  • 4 颗
  • 牛奶
    100 克
  • 全麦自发面粉
    450 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 天然无糖可可粉 (见要诀)
    60 克
巧克力腰果糖霜
  • 红糖
    80 克
  • 牛奶
    60 克
  • 天然无糖可可粉 (见要诀)
    30 克
  • 奶油乳酪 室温软化,切块(每块3厘米)
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 372.3 mg
Protein 13.1 g
Kalorie 2670.5 kJ / 635.8 kcal
Tuk 38.6 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 57.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...