Zařízení & příslušenství
冻草莓奶酪蛋糕
Příprava 30min.
Celkový 24hod.
15 人份
Suroviny
-
生腰果250 克
-
水 浸泡用
蛋糕底
-
天然椰子油 涂抹用
-
荞麦120 克
-
美国大杏仁100 克
-
椰丝50 克
-
去核甜枣150 克
-
纯枫糖浆1 汤匙
-
天然椰子油 室温软化60 克
蛋糕内馅
-
天然香草精1 茶匙
-
柠檬汁40 克
-
椰浆130 克
-
奶油乳酪 切块250 克
-
麦芽糖2 汤匙
-
草莓 去蒂250 克
-
冻干草莓粉 (可省略)(见要诀)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
60.3 mg
Protein
7.5 g
Kalorie
1496 kJ /
356.1 kcal
Tuk
26.4 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
13.3 g
Sacharidy
21.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜蜜的味道
61 recepty/-ů
Čína
Čína