Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
香蕉纸杯蛋糕
- 60 克 美国大杏仁
- 170 克 熟香蕉,甜度较高 ,切块
- 2 颗 蛋
- 70 克 鲜榨橙汁 (见要诀)
- 80 克 纯枫糖浆 (见要诀)
- 120 克 特级初榨橄榄油
- 190 克 全麦自发面粉
- ¼ 茶匙 泡打粉
- ½ 茶匙 肉桂粉
花生黄油糖霜
- 250 克 奶油乳酪 ,切块(每块3-4厘米),室温软化
- 90 克 光滑的花生酱
- 1 ½ 汤匙 纯枫糖浆 (见要诀)
- 干香蕉片 ,装饰用(可省略)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1438 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 228.4 mg