Zařízení & příslušenství
苹果肉桂松饼
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 人份
Suroviny
-
核桃仁60 克
-
美国大杏仁60 克
-
苹果 (保留皮),去核,切块(每块3厘米)150 克
-
蛋2 颗
-
牛奶 (见要诀)60 克
-
红糖 (见要诀)90 克
-
核桃油120 克
-
全麦自发面粉150 克
-
肉桂粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
100.3 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
1033.2 kJ /
246 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
17.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻盈甜品
30 recepty/-ů
Čína
Čína