苹果肉桂松饼

苹果肉桂松饼

3.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 人份

Suroviny

  • 核桃仁
    60 克
  • 美国大杏仁
    60 克
  • 苹果 (保留皮),去核,切块(每块3厘米)
    150 克
  • 2 颗
  • 牛奶 (见要诀)
    60 克
  • 红糖 (见要诀)
    90 克
  • 核桃油
    120 克
  • 全麦自发面粉
    150 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 100.3 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 1033.2 kJ / 246 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...