Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 克 李子 ,去核,切成六块
- 300 克 覆盆子 (新鲜的或冷冻的)
- 1 ½ 汤匙 红糖 (见要诀)
- 2 汤匙 橙汁
- 110 克 自发面粉
- 80 克 斯佩尔特小麦面粉 (见要诀)
- 1 茶匙 泡打粉
- 90 克 黄油 ,冷冻,切块(每块2-3厘米)
- 1 茶匙 肉桂粉
- 2 颗 蛋
- 自发面粉 ,撒粉用
- 牛奶 ,涂抹用
- 稀奶油,含脂肪量35% ,上菜用(可省略)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 729 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 167.2 mg