Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 г лука, нарезанного половинками
- 2 зубчика чеснока
- 20 г оливкового масла
- 300 г спелых помидоров, нарезанных кусочками (2-3 cм)
- 100 г красного перца, нарезанного кусочками (2-3 cм)
- 1 ст.л. смеси сушеных трав (напр., тимьян, розмарин, майоран, базилик, петрушка)
- 1 ч.л. соли
- 2 щепотки свежемолотого черного перца
- 300 г баклажанов, нарезанных кусочками (2-3 cм)
- 200 г цуккини, нарезанных кусочками (2-3 cм)
- Nutriční hodnoty
- na 1 порция
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g