Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 г сыр Грюйер, Gruyère, нарезанного кусочками (volitelně)
Тесто
- 75 г сливочного масла, нарезанного кусочками, плюс немного для смазывания
- 150 г пшеничной муки, плюс немного для присыпки
- ½ ч.л. соли
- 50 г воды
Начинка
- 2 щепотки измельченного черного перца
- 200 г кубиков бекона
- 4 яйца
- 50 г молока
-
100
г сметаны
nebo 100 г сливок, жирность от 30 % - ¼ ч.л. соли
- 2 щепотки молотого черного перца
- Nutriční hodnoty
- na 1 порция
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g