Taart met karamel en vanille

Taart met karamel en vanille

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
12 stuks

Suroviny

Karamelsaus
  • suiker
    250 g
    250 g bruine suiker
  • room, min. 30% vet
    210 g
  • water
    1030 g
  • citroensap (zie tip)
    1 tl
  • boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
    30 g
  • azijn
    1 el
Basis
  • bloem en iets meer om te bestrooien
    250 g
  • boter in stukken
    140 g
  • suiker
    100 g
  • ei
    1
  • bloem voor de vorm
  • bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
  • suiker
    50 g
  • vanillestokje enkel het merg
    1
  • room, 35% vet gekoeld
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Sodík 22.2 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 1868.8 kJ / 446.5 kcal
Tuk 25.9 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 15.3 g
Sacharidy 49.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...