Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
-
250
g suiker
nebo 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karameltaart
3h 50min
Witte chocolade cheesecake
16h
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Žádné hodnocení
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3hod.
Appel en citroen krans
50 λεπτ.
Glazuur
5 min
Champagne en bessen trifle
3sa 40 dk
Kokos en karamel cheesecake
Žádné hodnocení
Gehaktballen in tomatensaus
3sa 40 dk
Ovenschotel van aardappelen
1ωρ. 30 λεπτ.
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 λεπτ.