Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
-
250
g suiker
nebo 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kip tikka masala
1 godz. 10 min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Vanillesiroop
30min
Aardbeienmilkshake
5min
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
35 min