
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
-
250
g suiker
nebo 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
- bloem voor de vorm
- bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje enkel het merg
- 300 g room, 35% vet gekoeld
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 446.5 kcal / 1868.8 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Sodík
- 22.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12hod. 15min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Frambozen-pistache cake
4hod. 35min
XXL - Pompoensoep
50min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1hod. 10min
Koekjes met chocoladechips
50min
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Banketbakkersroom
15min
Karameltaart
3hod. 50min
Karamelpudding
1hod.
Karamelsaus
1hod. 30min
Gezouten-Karamelijs
14hod.