Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
-
250
g suiker
nebo 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
- bloem, voor de vorm
- bloem, voor het werkblad
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15 min
Warme chocolademelk van de inca's
40 min
De wafels van de foor
3小时
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Banketbakkersroom
15 min
Bechamelsaus
15 min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Snelle brownie
25 Min