
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
-
250
g suiker
nebo 250 g bruine suiker - 200 - 250 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Chocoladebasis
- 200 g pure chocolade in stukken
- 60 g boter in stukken
-
200
g feuilletine
nebo 'Crêpe Dentelle' koekjes
Vanilleroom
- 1 vanillestokje in de lengte gehalveerd
- 300 g melk
- 2 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 300 g room, min. 30% vet gekoeld
Chocoladeglazuur
- 350 g pure chocolade in stukken
-
35
g boter
nebo 20 g druivenpit olie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1091.3 kcal / 4566.3 kJ
- Protein
- 11.6 g
- Tuk
- 77 g
- Sacharidy
- 84.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 39.4 g
- Sodík
- 57.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Basis karamel
25 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Lolly's
40 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.