Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
-
250
g suiker
nebo 250 g bruine suiker - 200 - 250 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Chocoladebasis
- 200 g pure chocolade, in stukken
- 60 g boter, in stukken
-
200
g feuilletine
nebo 'Crêpe Dentelle' koekjes
Vanilleroom
- 1 vanillestokje, in de lengte gehalveerd
- 300 g melk
- 2 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 300 g room, min. 30% vet, gekoeld
Chocoladeglazuur
- 350 g pure chocolade, in stukken
-
35
g boter
nebo 20 g druivenpit olie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4566.3 kJ / 1091.3 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 84.9 g
- Tuk
- 77 g
- Nasycený tuk
- 39.4 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 57.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geroosterde bananen affogato
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Buikmannetjes
1h 30 min
Vanillesiroop
30min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h