Zařízení & příslušenství
Half bolletje vanille en karamel
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 30min.
8 porties
Suroviny
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
'Crêpe Dentelle' koekjesfeuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
20 g druivenpit olieboter35 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
57.8 mg
Protein
11.6 g
Kalorie
4566.3 kJ /
1091.3 kcal
Tuk
77 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
39.4 g
Sacharidy
84.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dagelijks en creatief
9 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Rabarber en gember gin fizz
336hod. 10min.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min.
Bosbessen cheesecake-ijs
14hod. 35min.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Žádné hodnocení
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2hod. 30min.
Peren in rode wijn
5hod.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4hod. 45min.
Nougatine
1hod. 30min.
Peren in rode wijn
3hod. 20min.
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Žádné hodnocení
Zwarte spaghetti met garnalen
45min.
Karameltaart
3hod. 50min.