Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamel met noten
- 30 g hazelnoten
- 30 g walnoten
- 30 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 30 g gepelde amandelen gesnoeid
- 300 g bruine suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 50 g azijn
Vulling
- 400 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 400 g room, 35% vet
- 60 g boter, in stukken
Bladerdeeg
- 480 g boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)
- 500 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 200 g koud water
- 1 el citroensap
- 10 g suiker
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 6523 kJ / 1558.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 128.7 g
- Tuk
- 108 g
- Nasycený tuk
- 61.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 285 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewone yoghurt
14h
Soezendeeg
2h
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Franse brunch
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Custard
15min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Basis karamel
25 Min
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Natuur yoghurt in de Varoma
12h