Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamel met noten
- 30 g hazelnoten
- 30 g walnoten
- 30 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 30 g gepelde amandelen gesnoeid
- 300 g bruine suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 50 g azijn
Vulling
- 400 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 400 g room, 35% vet
- 60 g boter, in stukken
Bladerdeeg
- 480 g boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)
- 500 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 200 g koud water
- 1 el citroensap
- 10 g suiker
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 6523 kJ / 1558.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 128.7 g
- Tuk
- 108 g
- Nasycený tuk
- 61.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 285 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Russische salade
Žádné hodnocení
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Ovenburger
1 godz. 45 min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Žádné hodnocení
Abrikozenlikeur
30 Min
Basis karamel
25min