Zařízení & příslušenství
Millefeuille met chocolade en karamel
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 30min.
6 porties
Suroviny
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
285 mg
Protein
16.7 g
Kalorie
6523 kJ /
1558.5 kcal
Tuk
108 g
Vláknina
8.7 g
Nasycený tuk
61.3 g
Sacharidy
128.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dagelijks en creatief
9 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Appel Pinda Rolls
Žádné hodnocení
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min.
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Crème karamel (flan)
5hod. 30min.
Fijngehakt rauw vlees
35min.
Geroosterde bananen affogato
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Chocolade broodpudding
1hod. 25min.
Abrikozenlikeur
30min.
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1hod. 10min.
Geraardbergse Mattentaarten
1hod.
Aardappelpuree met de Peeler
Žádné hodnocení