Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamel met noten
- 30 g hazelnoten
- 30 g walnoten
- 30 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 30 g gepelde amandelen gesnoeid
- 300 g bruine suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 50 g azijn
Vulling
- 400 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 400 g room, 35% vet
- 60 g boter, in stukken
Bladerdeeg
- 480 g boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)
- 500 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 200 g koud water
- 1 el citroensap
- 10 g suiker
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 6523 kJ / 1558.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 128.7 g
- Tuk
- 108 g
- Nasycený tuk
- 61.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 285 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basis brooddeeg
5min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Halloween broodjes
Žádné hodnocení
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30 min
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Fatayer met kaas en munt
2h
Duitse brunch
1h 15min
Karamelpoeder
1h
Pommes Dauphine
1h 40min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Gekruide noten
45min
Warme chocolademelk van de inca's
40min