![Victoria sponge kage med hindbær Victoria sponge kage med hindbær](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F55461BE-5B4A-454B-8053-82801ADAD443/Derivates/25B7DD6F-2CAF-44E5-A651-F854775B8DEB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kagebunde
- smør, usaltet, til at smøre med
- 170 g smør, usaltet, skåret i tern
- 170 g sukker, hvid
- 3 æg, medium
- 170 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk vaniljeekstrakt, naturlig (volitelně)
Fyld
- 100 g syltetøj (f.eks. jordbær eller hindbær
- 200 g fløde, cirka 48 %
- 150 g hindbær
- 1 spsk flormelis, til at drysse med
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 25.5 g