![Tarte Tatin af æbler Tarte Tatin af æbler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69557ebb-7217-43b9-8af8-dd296ee19cfc/Derivates/d89063f9-f818-4737-8496-dd365bb35399.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dej
- smør, usaltet, til at smøre med
- 150 g hvedemel
- 75 g smør, usaltet, skåret i tern
- 50 g vand, koldt
- 1 knivspids salt
Karamel
- 150 g sukker, hvid
- 70 g smør, usaltet, kold, skåret i mindre stykker
- 1030 g vand
- 1 tsk citronsaft
- 8 - 9 madæbler
- 1 spsk eddike
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 28 mg