
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hindbærcoulis
- 200 g hindbær frisk eller frosne
- 100 g sukker, hvid
- 20 g citronsaft
Pavlova
- 330 g sukker
- 250 g æggehvide (ca. 8 æggehvider), stuetemperatur
- 1 knivspids cream of tartar vinstensyre
- 1 tsk hvid eddike
- 1 tsk vaniljeekstrakt, naturlig
- 40 g majsmel
Hindbærflødeskum
- 600 g fløde, 35 %
- 20 g hindbær frisk eller frosne, optøede og godt drænede
- 500 g friske bær, blandede til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 345 kcal / 1451 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kanelvafler
Nessuna valutazione
Semlor fastelavnsbolle
2h 30min
Smørbagte småkager
50min
Cheesecake (bagt)
7h 20min
Chokoladekage
45min
Brunkagehus
Nessuna valutazione
Kaffesmåkager
Nessuna valutazione
Tiramisusmåkager
Nessuna valutazione
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nessuna valutazione
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4h
Tiramisukage
Nessuna valutazione