![Pavlova med blandede bær Pavlova med blandede bær](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DC866C5-9732-400D-839D-72280F56B69D/Derivates/876507DE-DF54-46D4-8769-0D5BC8EFA76D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hindbærcoulis
- 200 g hindbær, frisk eller frosne
- 100 g sukker, hvid
- 20 g citronsaft
Pavlova
- 330 g sukker
- 250 g æggehvide (ca. 8 æggehvider), stuetemperatur
- 1 knivspids cream of tartar, vinstensyre
- 1 tsk hvid eddike
- 1 tsk vaniljeekstrakt, naturlig
- 40 g majsmel
Hindbærflødeskum
- 600 g fløde, 35 %
- 20 g hindbær, frisk eller frosne, optøede og godt drænede
- 500 g friske bær, blandede, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg