![Miniroscón de Reyes (spansk kongekage) Miniroscón de Reyes (spansk kongekage)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1EE289C3-F8E3-4C5D-9BF3-E392378D4E54/Derivates/522CA9C1-F4CB-4CF5-8C2C-58FB0686A135.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dejstarter
- 80 g mælk
- 10 g gær
- 1 tsk sukker
- 130 g hvedemel
Dej
- 120 g sukker
- 1 citron, økologisk, kun skal og kød
- 1 appelsin, økologisk, kun skal
- 60 g mælk
- 70 g smør ved stuetemperatur
- 2 æg
- 20 g gær
- 30 g appelsinblomstvand (se variation)
- 450 g hvedemel
- 1 knivspids salt
Udformning og dekoration
- 1 æg, pisket
- 100 - 150 g blandede kandiserede frugter, juster efter smag
- 30 g mandler, flager
- 50 g sukker, (fugtet med et par dråber vand)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 8.03 g
- Sacharidy
- 50.72 g
- Tuk
- 7.58 g
- Vláknina
- 1.87 g