柔软日本芝士蛋糕

柔软日本芝士蛋糕

4.6 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 人份

Suroviny

  • 黄油 涂抹用
  • 奶油乳酪 室温软化的,切块
    250 克
  • 80 克
  • 细砂糖
    150 克
  • 牛奶
    120 克
  • 蛋黄
    6 颗
  • 鲜榨柠檬汁
    40 克
  • 玉米面粉,含有小麦
    60 克
  • 蛋白 室温的
    6 个
  • 沸水 烘烤用
  • 糖粉 撒粉用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 175.7 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...