Zařízení & příslušenství
柔软日本芝士蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 人份
Suroviny
-
黄油 涂抹用
-
奶油乳酪 室温软化的,切块250 克
-
油80 克
-
细砂糖150 克
-
牛奶120 克
-
蛋黄6 颗
-
鲜榨柠檬汁40 克
-
玉米面粉,含有小麦60 克
-
蛋白 室温的6 个
-
沸水 烘烤用
-
糖粉 撒粉用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
175.7 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
28.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日料在家做
13 recepty/-ů
Čína
Čína