
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olie om in te vetten
- bloem om te bewerken
-
100
g donkere chocolade 85%, in stukken
nebo 100 g donkere chocolade 70%, in stukken - 200 g verse champignons de Paris, gehalveerd
- 120 g melk
-
80
g olie
nebo 80 g boter in stukken - 1 tl oploskoffie (volitelně)
- 90 - 110 g suiker
- 1 tl vanillearoma
- 2 eieren
- 120 g patisserie bloem (zie variatie)
- 30 g ongezoete cacaopoeder
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 195.2 kcal / 816.9 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Sodík
- 153.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Spaanse brunch
1hod. 15min
Vegan red velvet cupcakes
4hod.
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Koekjes met chocoladechips
50min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Koken van gierst
Žádné hodnocení
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2hod. 10min
Taart van pindakaas en chocolade
1hod. 20min
Pastilla met kip
1hod. 10min
Suikerpasta
Žádné hodnocení