Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bewerken
-
100
g donkere chocolade 85%, in stukken
nebo 100 g donkere chocolade 70%, in stukken - 200 g verse champignons de Paris, gehalveerd
- 120 g melk
-
80
g olie
nebo 80 g boter, in stukken - 1 tl oploskoffie (volitelně)
- 90 - 110 g suiker
- 1 tl vanillearoma
- 2 eieren
- 120 g patisserie bloem (zie variatie)
- 30 g ongezoete cacaopoeder
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 816.9 kJ / 195.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 153.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattabroodjes
3h 30 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Drie soorten melk cake
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Hartenbroodjes
1 godz.
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Gnocchi Tricolore
35 min
Lactosevrije luikse wafels
1 godz. 30 min
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min