![Chelseasnegle Chelseasnegle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6869415-E11E-444E-B5E3-A2792654D4A4/Derivates/2FED1830-F63F-4CA7-891E-AD9584EEB57A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dej
- smør, til at smøre med
- 400 g hvedemel, plus ekstra til at drysse med
- 220 g mælk
- 1 tsk brunkagekrydderi
- 1 tsk havsalt
-
2
tsk tørgær
nebo 15 g gær, smuldret - 2 spsk sukker, hvid
- 1 æg, medium
Fyld
- 50 g smør, blød
- 50 g sukker, hvid
- 75 g korender
- ½ tsk brunkagekrydderi
Glasur
- 50 g flormelis
- vand, til at blande med
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 4.7 g