![Lagkage med vaniljebunde Lagkage med vaniljebunde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88F55727-1A0A-455E-9656-484634FDD0EA/Derivates/702CBEDD-FB80-4BD9-B6DE-3A6BEF7936EB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vaniljebunde
- 200 g smør, blød, plus ekstra til at smøre med
- 200 g sukker, hvid
- 200 g selvhævende mel
- 4 æg, store
- 1 ½ tsk bagepulver
- 1 ½ tsk vaniljeekstrakt, naturlig
Smørcreme med vaniljesmag
- 200 g smør, blød
- 400 g flormelis, plus ekstra til at drysse med
- 1 ½ tsk vaniljeekstrakt, naturlig
Samling
- 660 g fondant (ca.)
- flormelis, til at drysse med
- frugtfave, efter eget valg
- Nutriční hodnoty
- na 1 skive
- Kalorie
- 3200 kJ / 765 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 120.2 g
- Tuk
- 29.7 g