胶原蛋白汤底料

胶原蛋白汤底料

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 鸡壳 (200 克),去油脂,切块(4公分)
    1 个
  • 鸡脚 (凤爪) 去爪尖
    250 克
  • 2600 克
  • 1 片
  • 青葱
    1 小支
  • ,适量调味
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2012 mg
Protein 9 g
Kalorie 301 kJ / 72 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...