Zařízení & příslušenství
胶原蛋白汤底料
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
鸡壳 (200 克),去油脂,切块(4公分)1 个
-
鸡脚 (凤爪) 去爪尖250 克
-
水2600 克
-
姜1 片
-
青葱1 小支
-
盐 ,适量调味1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2012 mg
Protein
9 g
Kalorie
301 kJ /
72 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火锅乐
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní