Kompatibilní verze
Ugnsstekt kalkon med krämig fyllning av pancetta, citron och örter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Förberedelse
- 1 kalkon (5-6 kg, 8-10 portioner)
Krämig fyllning av pancetta, citron och örter
- 2 citroner, endast tunna strimlor av skalet
- 3 kvistar färsk rosmarin, endast bladen
- 6 kvistar färsk timjan, endast bladen
- 80 g pancetta, strimlad
- 150 g mascarponeost
- ½ tsk havssalt
- ¼ tsk malen svartpeppar
Kalkon-stuffing
- 1 lök, i kvartar
- 5 torkade lagerblad
- 175 g vitt vin
- 175 g vatten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4036 kJ / 965 kcal
- Protein
- 119 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1089 mg