Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maräng
- 225 g strösocker
- 5 äggvitor, från stora ägg, rumstempererade
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 1 tsk majsmjöl
Halloncoulis
- 125 g hallon
- 20 g citronsaft
- 50 g strösocker
Vispgrädde
- 450 g vispgrädde
Montering
- 100 g blåbär
- 50 g granatäpplekärnor
- 200 g hallon
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 392 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 55 mg