Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rostad vitlök
- 8 hela vitlökar
- olivolja, att ringla över
- ¼ tsk havssalt
- ¼ tsk malen svartpeppar
Stilton- och valnötskex
- 80 g valnötter, skalade
- 120 g osaltat smör, tärnat
- 340 g stiltonost, smulad
- 200 g vetemjöl, plus extra till utbakning
- ½ tsk torkad timjan
- ½ tsk havssalt
- ¼ tsk malen svartpeppar
- 1 medelstort ägg (53–63 g), vispat
Rostad vitlöksmarmelad och utbakning
- 200 g lök, i kvartar
- 350 g strösocker
- 80 g vitvinsvinäger
- 80 g vatten
- 2 nypor havssalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2978 kJ / 712 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 540 mg