Zařízení & příslušenství
香葱老豆腐泥配鱼子酱
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
水800 克
-
老豆腐 切3×3厘米块400 克
-
盐7 克
-
香菜 切末10 克
-
葱 切末10 克
-
芝麻油10 克
-
鱼子酱 约30克,装饰用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
726.4 mg
Protein
10 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
炫黑食尚
20 recepty/-ů
Čína
Čína
熊猫专辑
10 recepty/-ů
Čína
Čína