香葱老豆腐泥配鱼子酱

香葱老豆腐泥配鱼子酱

4.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 800 克
  • 老豆腐 切3×3厘米块
    400 克
  • 7 克
  • 香菜 切末
    10 克
  • 切末
    10 克
  • 芝麻油
    10 克
  • 鱼子酱 约30克,装饰用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 726.4 mg
Protein 10 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 5.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...