Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 110 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Mehl
- 1 Msp. Backpulver
Karamellsauce
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Frosting und Fertigstellung
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Puderzucker
- 2 Pck. Sahnesteif
- 300 g Frischkäse
- 250 g Mascarpone
- 15 - 20 g Popcorn, süß, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2397 kJ / 573 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 230 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladen-Torte
3 Std. 20 Min
Schoko-Vanille-Rolle
3 Std.
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5h
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15 godz.
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12h
Regenbogentorte
10h
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Mango-Maracuja-Naked-Cake
3 Std. 30 Min
Schoko-Nougat-Torte mit Kinder Schoko-Bons®
5h
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9h
Softe Schoko-Cookies
2h 45min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h