Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- garam, untuk pelapis gelas
- 1 - 2 jeruk nipis, potong wedges, tambahkan beberapa irisan untuk hiasan
- 450 g es batu
- 900 g semangka, tanpa biji
- 225 g stroberi, pucuk dibuang
- 170 g sari jeruk nipis
- 85 g sirop agave, sesuai selera
- Nutriční hodnoty
- na 1 gelas
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 4 mg