Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladecrème
- 150 g melk
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 3 eierdooiers
- 70 g kristalsuiker
- 300 g donkere chocolade, in stukken
Zoet zanddeeg
- 100 g kristalsuiker
- 200 g halfgezouten boter, in stukken, en iets meer voor de vorm
- 370 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 1 ei
Aardbeiengelei
- 1 tl agar-agar (± 1 g)
- 1 tl Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 70 g kristalsuiker
- 350 g aardbeien, en iets meer voor de afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 75.7 g
- Tuk
- 49.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins met chocoladechips
1h
Citroenmeringuetaart
2h 30 min
Koken van basmatirijst
35 min
Choronsaus
20min
Taartje met chocolade-praliné
Değerlendirme yok
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30 min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10 min
Snelle brownie
25 min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Taart van appelcrumble en meringue
2h