Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladecrème
- 150 g melk
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 3 eierdooiers
- 70 g kristalsuiker
- 300 g donkere chocolade, in stukken
Zoet zanddeeg
- 100 g kristalsuiker
- 200 g halfgezouten boter, in stukken, en iets meer voor de vorm
- 370 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 1 ei
Aardbeiengelei
- 1 tl agar-agar (± 1 g)
- 1 tl Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 70 g kristalsuiker
- 350 g aardbeien, en iets meer voor de afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 75.7 g
- Tuk
- 49.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Glazuur
5min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Brownies
50min
Kaas uilen
Žádné hodnocení
Gemengde bessen taartjes
Žádné hodnocení
Mediterrane kippenpastei
50min
Witte chocolade en amandel brownies
1h