
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladecrème
- 150 g melk
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 3 eierdooiers
- 70 g kristalsuiker
- 300 g donkere chocolade in stukken
Zoet zanddeeg
- 100 g kristalsuiker
- 200 g halfgezouten boter in stukken, en iets meer voor de vorm
- 370 g bloem en iets meer voor het werkvlak
- 1 ei
- bloem voor het werkvlak
Aardbeiengelei
- 1 tl agar-agar (± 1 g)
- 1 tl Szechuan peperkorrels naar eigen smaak
- 70 g kristalsuiker
- 350 g aardbeien en iets meer voor de afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 789.5 kcal / 3305.7 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 49.2 g
- Sacharidy
- 75.7 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Žádné hodnocení
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1hod.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Kleverige sesamkip
40min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Driekoningentaart 100% chocolade
1hod. 35min
Chocolademousse met sinaasappel
2hod. 20min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Dropijs
8hod. 30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Chocoladetruffels
2hod. 45min