Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladecrème
- 150 g melk
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 3 eierdooiers
- 70 g kristalsuiker
- 300 g donkere chocolade, in stukken
Zoet zanddeeg
- 100 g kristalsuiker
- 200 g halfgezouten boter, in stukken, en iets meer voor de vorm
- 370 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 1 ei
Aardbeiengelei
- 1 tl agar-agar (± 1 g)
- 1 tl Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 70 g kristalsuiker
- 350 g aardbeien, en iets meer voor de afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 75.7 g
- Tuk
- 49.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Thaise rode curry
1h
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Yoghurt met chocolade
12 godz. 25 min
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Knapperige chocolade stokjes
55min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 godz. 30 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3j 15 menit