Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g rabarber, in stukken (2 cm)
- 200 g suiker
- 120 g amandelen
- 1 sinaasappel, alleen de schil en 50 g sap
- 2 eieren (63-73 g)
- ½ tl bakpoeder
- 150 g boter in stukken, en iets meer om in te vetten
- 100 g zelfrijzende bloem
- 25 g amandelschilfers
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 27.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Ninguna valoración
Rabarbertaart
55min
Rabarberijs
36h 25min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Citroencake
2 Std.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Bessenjamtaart
2h 35min
Pruimentaart
1h 30min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Sinaasappelcake
1h