Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g rabarber, in stukken (2 cm)
- 200 g suiker
- 120 g amandelen
- 1 sinaasappel, alleen de schil en 50 g sap
- 2 eieren (63-73 g)
- ½ tl bakpoeder
- 150 g boter in stukken, en iets meer om in te vetten
- 100 g zelfrijzende bloem
- 25 g amandelschilfers
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 27.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappelcake
1 Std.
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Stevige linzenchili
50 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Appel en citroen krans
50 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Žádné hodnocení
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Halloween pompoentaart
4 Std.
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min