Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1874 kJ / 450 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Citroen en yoghurt dessert
Žádné hodnocení
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Dille en feta flatbread
1h 20 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Kwarktaart in potjes
4h
Kruimeldeeg
5 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Sinaasappelcake
1h