Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1874 kJ / 450 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Curry-wortelbrood
1h 5min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Paashaas apero-hapjes
Žádné hodnocení
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Kwarktaart in potjes
4 Std.