
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De bakvorm
- ½ el zachte boter om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem en iets meer om te bewerken
- 80 g boter in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 450 kcal / 1874 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appel en citroen krans
50min
Glazuur
5min
Poedersuiker
5min
Appelcake
1hod.
Citroencake
2hod.
Kruimeldeeg
5min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1hod.
Peergelei
Žádné hodnocení
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Chocolade broodpudding
1hod. 25min
Bessenjamtaart
2hod. 35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1hod. 15min