Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1874 kJ / 450 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appel en citroen krans
50 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Geraspte wortelsalade
10 Min
Rabarber-citroen cookies
1h
Vegan kruimeldeeg
Žádné hodnocení
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min