Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Saus Karamel
- 255 g gula
- 400 g whipping cream, 30-40% lemak, dibagi
- 1030 g air, dibagi
- 30 g mentega tawar, dingin, potong kecil-kecil
- 1 sdt sari lemon
- 15 g mentega tawar
- 1 sdm cuka
Cokelat Tart
- 200 g tepung terigu
- 110 g gula
- 3 sdm kakao bubuk
- ½ sdt baking powder
- ⅛ sdt garam
-
1
buah vanila
nebo 1 ½ sdt pasta vanila - 110 g mentega tawar
- 1 telur besar
Ganache Dark Chocolate
- 200 g dark chocolate, 70% solid kokoa, potong kecil-kecil
- 200 g whipping cream, 30-40% lemak
- buah, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 bagian
- Kalorie
- 2350.4 kJ / 561.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 62.9 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 50.9 mg