Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Choux Pastry
- 140 g air
- 70 g mentega tawar, potong kecil-kecil
- 2 sdt gula
- ⅛ sdt garam
- 110 g tepung terigu
- 3 telur besar
Saus Karamel
- 255 g gula
- 200 g whipping cream, 30-40% lemak, dibagi
- 1030 g air, dibagi
- 30 g mentega tawar, dingin, potong kecil-kecil
- 1 sdt sari lemon
- 15 g mentega tawar, potong-potong
- 1 sdm cuka
Krim Pastri
-
1
buah vanila
nebo 1 ½ sdt pasta vanila - 500 g susu full cream
- 3 telur besar
- 100 g gula
- 40 g maizena
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 1524.7 kJ / 364.4 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 102.2 mg