
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het koekje
- 125 g suiker
- 5 eieren wit en geel gescheiden
- 1 snuifje zout
- 125 g bloem
De siroop
- 100 g water
- 150 g suiker
Lichte porto-room
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water
- 100 g suiker
- 50 g maïzena (zetmeel)
- 3 eieren
- 500 g melk
- 2 el porto
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud
- 150 g mascarpone zeer koud
Opbouw
- 250 g perziken in blokjes (1-2 cm)
- 250 g abrikozen in dunne reepjes
Meringue
- 150 g suiker
- 4 eiwitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 711.9 kcal / 2985.1 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 21.8 g
- Sacharidy
- 112.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hugo spritz
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Paastuin
Brak ocen
Advocaat
10 min
Soezendeeg
2 godz.
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Banketbakkersroom
15 min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min