Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het koekje
- 5 eieren, wit en geel gescheiden
- 125 g suiker
- 1 snuifje zout
- 125 g bloem
De siroop
- 100 g water
- 150 g suiker
Lichte porto-room
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water
- 100 g suiker
- 50 g maïzena (zetmeel)
- 3 eieren
- 500 g melk
- 2 el porto
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G., zeer koud
- 150 g mascarpone, zeer koud
Opbouw
- 250 g perziken, in blokjes (1-2 cm)
- 250 g abrikozen, in dunne reepjes
Meringue
- 300 g suiker
- 4 eiwitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2985.1 kJ / 711.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 112.5 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart met frangipane
50min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Maïsbrood en cheddar muffins
Değerlendirme yok
Mosselen met frietjes
45min
Scones met frambozenboter
25 Min
Aardbei-lavendel zephyrs
Değerlendirme yok
Paashaas apero-hapjes
Değerlendirme yok
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Değerlendirme yok
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Değerlendirme yok
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min
Gefermenteerde wortelen
Değerlendirme yok
Crème anglaise
15 min