Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het zoete deeg
- 75 g suiker
- 140 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 250 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 30 g amandelpoeder
- 1 ei
Halve mangobollen
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 125 g rijpe mango, in stukken
- citroensap
- 50 g suiker
- 3 passievruchten, enkel de pulp
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Mousse van rode vruchten
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 250 g rode vruchtencoulis
- 90 g suiker
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Opbouw
- boter, voor de cirkel
- bloem, voor het werkvlak
- 125 g gemengde verse rode bessen
- 5 - 6 verse muntblaadjes
- 15 - 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Nutriční hodnoty
- na 8 porties
- Kalorie
- 22515 kJ / 5385 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 543 g
- Tuk
- 326 g
- Vláknina
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Ninguna valoración
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Ninguna valoración
Harira
7 Std.
Mallorcaanse vissoep
40 min
Vegan feta in olie met kruiden
Ninguna valoración
Paashaas apero-hapjes
Ninguna valoración
Rudolphs Mocktail
30 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Ninguna valoración
Karamel parfait
Ninguna valoración
Kokos en karamel cheesecake
Ninguna valoración
Ananaspakketjes
1 godz.