Zařízení & příslušenství
Fruitkroon
Příprava 40min.
Celkový 6hod.
8 porties
Suroviny
Het zoete deeg
-
suiker75 g
-
boter in stukken140 g
-
zout1 snuifje
-
bloem en iets meer voor het werkvlak250 g
-
amandelpoeder30 g
-
ei1
Halve mangobollen
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rijpe mango in stukken125 g
-
citroensap
-
suiker50 g
-
passievruchten enkel de pulp3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Mousse van rode vruchten
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rode vruchtencoulis250 g
-
suiker90 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Opbouw
-
boter voor de cirkel
-
bloem voor het werkvlak
-
gemengde verse rode bessen125 g
-
verse muntblaadjes5 - 6
-
gedroogde, geraspte kokosnoot15 - 20 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 8 porties
Protein
69 g
Kalorie
22515 kJ /
5385 kcal
Tuk
326 g
Vláknina
39 g
Sacharidy
543 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ouders verwennen
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min.
Kimchi kaasdip
Žádné hodnocení
Matzeballen
Žádné hodnocení
Curry-wortelbrood
1hod. 5min.
Halloween quiche
2hod.
Rabarber-munt cocktail
2hod.
Chai-theepoeder
15min.
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Kaastaartijs
Žádné hodnocení
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min.
Rundergoulash met deegballetjes
1hod. 30min.