Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het zoete deeg
- 75 g suiker
- 140 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 250 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 30 g amandelpoeder
- 1 ei
Halve mangobollen
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 125 g rijpe mango, in stukken
- citroensap
- 50 g suiker
- 3 passievruchten, enkel de pulp
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Mousse van rode vruchten
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad)
- 250 g rode vruchtencoulis
- 90 g suiker
- 250 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
Opbouw
- boter, voor de cirkel
- bloem, voor het werkvlak
- 125 g gemengde verse rode bessen
- 5 - 6 verse muntblaadjes
- 15 - 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Nutriční hodnoty
- na 8 porties
- Kalorie
- 22515 kJ / 5385 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 543 g
- Tuk
- 326 g
- Vláknina
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Forel met hollandaisesaus
50min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Žádné hodnocení
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Lang rijzende pizza
Žádné hodnocení
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Klassieke sabayon
15min
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min