Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g alune de pădure, decojite sau nedecojite
nebo 60 g migdale, nedescojite - 155 g ciocolată, tăiată bucăți
- 100 g lapte integral
- 115 g unt nesărat
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 590 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 60 g zahăr brun închis
- 60 g zahăr extrafin
- 60 g sirop de arțar
- 1 linguriță pastă de vanilie (vezi recomandare)
- 1 linguriță sare de mare
- 8 banane
- 8 cupe înghețată de vanilie
- 8 cupe înghețată de ciocolată
- 8 cireșe confiate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3548 kJ / 848 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Unt Café de Paris
Žádné hodnocení
Sparanghel sous-vide
Žádné hodnocení
Tort de înghețată Neapolitan
21sa 10 dk
Înghețată cu miere
17h 45min
Chifteluțe de pește cu sos de iaurt
1u. 50min
Înghețată cu zabaione
10h 20min
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15min
Pulpe de pui sous-vide
1sa 35 dk
Batoane cu susan, miere și citrice
Žádné hodnocení
Tartă cu asparagus și sos olandez
40 min
Mic dejun roz cu fructe de pădure, la bol
15min
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40 min