Kaldu Kulit Bawang Bombai

Kaldu Kulit Bawang Bombai

4.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
1 porsi

Suroviny

  • kulit bawang bombai dan bagian ujung, dari 3 bawang bombai
  • bawang putih utuh kulit dan bagian ujung saja
    1
  • dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
    3
  • jamur kering potong kecil-kecil
    2
  • biji lada hitam
    1 sdt
  • air
    1800 g
  • garam sesuai selera

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 39 mg
Protein 1 g
Kalorie 121 kJ / 29 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše